Det går upp och det går ned

Tröttheten går upp och ned. Denna vecka har jag varit pigg, haft en bra vecka! Kanske beror det på att jag haft rutiner, fasta tider att passa & att få komma hemifrån om dagarna! Vad vet jag, men är piggare denna vecka! Så tummen upp för det! :)

För övrigt är jag stressad all the time, över vad? Allt som ska göras, varje dag. Häromdagen på jobbet, så skulle jag lägga mig i massage-stolen på jobbet för att koppla av, hur gick det? Jag låg bara och tittade på hur lång tid det var kvar av massagen och lunchen, och på allt annat! Och i allt detta tänk, så försöker man stoppa sig själv, blunda och slappna av, men det går inte. Så det slutar med att jag avbryter massagen och går ut och jobbar istället.

Ska köpa mig någon avslappningsskriva el. nåt för att se om jag får nån struktur på de hela!

Men händer även massor med roliga saker! En av sakerna är att jag ÄNTLIGEN bokat biljetterna mot Stockholmo till min kära vän Maggie!! Så ska få åka ner, alldeles själv en hel helg och bara umgås!! Ska bli så himla roligt & skönt! Känner verkligen att jag behöver det i allt mörker! Så jag toklängtar!!

En annan sak är att nästa vecka, när jag är ledig (som det ser ut nu), så ska jag på stan två dagar & fika med vänner!! Känns så skönt! Behöver lite extra "Linnéa-tid", haft alldeles för lite av det på slutet!

Nä, nu ska jag plocka undan lite så att man får nån slags ro i kroppen att kika på Greys sen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0