Tränings-pass

Första träningspasset avklarat. Kände mig inte på topp direkt och kommer säkert ha världens träningsvärk imorgon, för man kör ju slut på sig, men en gång! Det känns i hela kroppen att jag tränat, om jag säger så! Och det känns att jag inte tränat så här, sen ja.... 2005? Väldigt länge sen alltså! Idag var det styrka som stod på schemat! Imorgon är det dags för Step! :)

Nu ska jag hålla igång också, för det behövs! För kroppen och för energins skull. Just nu är jag helt slut, skulle kunna somna sittandes... Men en dusch först!

I natt ska jag sova GOTT, jag lovar er.
Godnatt folket :)

Plugg igen?

Jag vill egentligen inte, men börjar fundera på om det är enda sättet att komma framåt. Jag har börjat kika på kurser och verkar som om programhantering är det jag ska läsa om jag inte får komma ut på någon praktik snart. Jag tänkte bege mig på arbetsförmedlingen i veckan och se om jag får komma in i någon jobbgaranti, för inte förrän då så får jag nån hjälp därifrån.

Ont i min axel har jag också, vet inte alls vad jag gjort?

Lilla sjuklingen

Vårt lilla hjärta har vattkoppor! Vi har haft några jobbiga dagar och nätter, fy så jag lider med henne. Igår kände jag mig som en zombie efter en sömnlös natt! Natten till idag var bättre. Hoppas lillastumpan slipper feber i natt och att vi får sova, allihopa. Det positiva med allt är att när lillan blivit frisk är vi färdig med vattkoppor sen då Lovisa redan haft det.

Annars idag har min bror varit på besök och fikat lite innan han åkte tillbaka till Sollefteå. Han har varit i stan och tränat i några dagar. Efter att han åkt, somnade Fridelinus på soffan och jag la mig och vila en sväng innan mina föräldrar kom på besök! :) Massor med besök, men de gillar vi!

Nu på kvällskvisten har jag suttit och försökt söka jobb! Vi får väl se hur det går med det. Har även börjat kolla på olika kurser, ifall man skulle ha börjat plugga lite igen. Har kikat på nån kurs inom administration och programhantering. Kanske kan man öka chanserna att få ett jobb?

Nu ska jag ta och lägga mig tror jag! Så man orkar upp imorgon!

Jag vill ha ett jobb.

Vill så gärna ha ett jobb. Är leds på att vara hemma. Jag har ett jobb, men inte ett hel tid, utan bara extra. Ibland jobbas det väldigt mycket, me like. Men vissa månader är det nästan ingenting alls. Man söker, söker och söker jobb utan något positivt resultat. Det verkar nästan omöjligt! Och jag vill ju gärna ha ett kontorsjobb.

Idag har jag en gnäll-dag. Känns som om det blir mer och mer hopplöst att få ett jobb och hoppet om att en dag få en börjar försvinna. Funderar på om man ska plugga igen, för att få sysselsätta sig med någonting. Arbetsförmedlingen, vad hjälper dom till med egentligen? Ingenting, förrän du har varit helt arbetslös i 90 dagar.

Nytt år och nya möjligheter!

En vecka på det nya året har snart gått! Och vet ni vad? Jag ska börja träna. Tänker inte börja med någon diet som jag aldrig kommer att följa, för dieter funkar ju bara en kort stund, och sen börjar man äter som en häst. Iallafall jag. Dock ska jag försöka äta mer hälsosamt och försöka dra ner på allt socker!

Kanske blir man lite piggare & gladare också! :)
Vi får väl se hur det går, men jag antar att det gäller bara att komma in i allt! :)

Julen utkastad

Igår tog jag faktiskt och slängde ut julen, var så fruktansvärt leds! Blev aldrig riktigt nöjd heller med julpyntet, så jag stod faktiskt ut länge! ;) Tog tillfälle i akt att faktiskt storstäda, dock bara nedervåningen, för det tog hela dagen. Sen var det bara avdraget lite snabbt uppe! Jobbigt med två våningar ibland! :P Nä, nu klagar jag alldeles för mkt.

I veckan har vi fullt upp. I måndags, på nyår, så var vi först i pulkbacken i Torvalla, sen for vi hem och åt, sen vidare till Anja och Mattias och resten av folket! For hem med två super trötta barn vid 11, så firade tolvslaget hemma i soffan!

Igår så städade jag hela dagen, skönt att ha det gjort!! :) Idag har Reines föräldrar varit här på besök, sen kom mina föräldrar och systerdottern Moa, så vi gjorde middag tillsammans!

Imorgon ska vi till Lovisas kompis Lovisa, uppvakta henne i efterskott då vi missade hennes kalas. Och på fredag ska vi iväg och hälsa på Madde & Linnéa! Det ska bli super skoj! :)
Och i helgen jobbar jag igen! Det ska bli skoj, men det har vartit skönt att haft lite lång ledigt!! :)

Nu ska jag kika viadre på Alvin & Gänget2.
Tjingeling
RSS 2.0