Det går bra nu, kompis det går bra nu...

Nu har jag precis gjort klar inlämning 2 & 3 till skolan. 2:an är dock 4 dagar sen, men å andra sidan fick jag ju heller inte hjälpen förrän igår som jag hade behövt. 3:an är istället 3 dagar tidig! Så det jämnar väl ut sig! Tänkte imorgon förmiddag att jag skulle börja på 4:an, så jag jobbar hela nästa typ! Då har jag bara en riktig pluggdag!

Imorgon på eftermiddagen ska jag på stan en sväng tänkte jag! Ska kika om jag hittar något snyggt att ha på mig på lördag då jag ska iväg på crusing! Årets stora händelse i Hammarstrand, där jag kommer ifrån!

Näni, vet ni vad jag för en gång skull ska göra?
Sätta mig i soffan och känna lugnet!

Nytt

Känns lite konstigt med den nya layouten på blogg.se måste jag säga! Känner mig inte riktigt hemma ännu, men det kommer väl. Minns när dom gjorde om facebook också, så fattade jag ingenting och tänkte nästan ge upp och lägga ner. Men så fortsätter man och lär sig! Lär ju bli samma här med. För är det någonting jag lärt mig, så är de ju att inte ge sig.

Jag fortsätter med mitt jobbsökande, drömmen om ett fast heltids jobb lever kvar! I sommar har jag det tryggt, jag har jobb med en inkomst så att jag klarar mig varje månad, thank god. Men nu börjar man komma till de stadiet att man vill fylla på utgifterna med en fin bil, en ny telefon, kläder, reser osv. Just nu finns det inte plats för såna utgifter i min plånbok, tyvärr! Därför börjar det bli angeläget med ett heltids jobb!

Vill ni veta hur jag tillbringade min midsommar?
Igår när det var självaste midsommarafton så skulle vi vara med S & P, men då blidde de magsjuka där så vi fick vara för oss själva. Blev dock inte så tokigt ändå. Vi var på Jamtli på dagen, gjorde midsommarkrans och dansade runt midsommarstången! Sen åkte vi hem, grillade & åt, och sen på kvällen såg jag & Reine på "En gång i Phuket".

Idag så har jag varit hemma med barnen, vi har städat hela huset, klippt gräset, fikat mellis ute, gungat & lekt i lekparken! Grillade hamburgare blev de till middag! Mumsi!

Haha, jag har haft söndag i huvudet idag! Förstår ni att jag har städat på en lördag? Jaaa, jag tycker inte man ska städa på lördagar. Lördagar för mig är dagar då man bara har kul, hälsar på folk och inte har massa måsten! Jag blev sur på min syster sist jag var hem, för att hon var tvungen att städa (när de var lördag)! Också idag, när jag plockat ihop all tvätt, dammsugit, skruat & dammtorkat kommer jag på mig själv, det är ju LÖRDAG idag! Jag kunde ju nästan tro att jag slagit huvudet! Eller så har jag kommit in i samma tankebanor som min syster! Dvs. att på veckorna har man inte tid & söndagarna är det vilodag.

Näni.... Man kanske ska ta tag i pluggandet, jag har inte hunnit lämna in ännu då jag inte förstår hur man gör & min lärare ville inte svara! han verkade ha gjort helg redan i onsdags! suck! Men thats life!

Hoppas att alla ni haft en trevlig midsommar! :)
Tjingeling!

Visst längtar man.....Efter värmen.. Just nu skulle jag vilja klicka BOKA.

i'm feeling happy

just nu är jag så stolt över mig själv, jag känner mig bäst, jag känner mig såååå jäkla bra, känns som jag hittat hem. jag fick världens beröm av min lärare ang inlämningsuppgiften! han hittade inte ens nåt att anmärka på. jag känner mig så himla glad! att allt arbete som jag faktiskt lägger på mina arbeten faktiskt märks och det uppskattas! så här skrev min lärare i slutet av mailet:

"Då du löser dina uppgifter så tydligt, strukturerat och layoutmässigt snyggt så är det både roligt och lätt att ta del av dina svar."

Jag kan ju säga att jag verkligen behövde denna positiva feedback! Både för att jag ska känna mig ännu mer taggad till att göra nästa lika bra, men också för jag känt mig som världens sämsta människa på sistonde!

Om jag bara kunde finna ord på hur glad och lycklig jag är just nu! Kanske en bild kan sätta ord på det istället.


 (Lånad från google.com)

just nu

känns allt bara skit! jag vet allvarligt inte var jag ska ta vägen! känns som om jag har en tyngd över mig, som jag släpar på dygnet runt. jag sover som skit, dagarna i enda pluggar jag. var tog linnéa-tiden vägen? och var tog kvalitets tiden med barnen vägen? det känns som om min tid inte räcker till och som om jag är världens största tjat-skrik-gnäll mamma. tålamodet är inte på topp, heller inte orken. all energi försvinner utan att jag hinner tänka.

jag älskar mina fina barn!
puss på er!

trist

känner mig lite halv trist! jag vill ha ett heltidsjobb! jag vill få bort mina eksem i hårbotten som jag fått! (eller förmodligen haft hela tiden under min "hårfärgsallergi"). Jag vill fixa håret, jag vill shoppa massor med kläder, jag vill shoppa massor med heminredning, jag vill köpa en bil, jag vill åka utomlands.... jag vill massor! och hade pengarna funnits hade jag gjort allt!

men just nu prioriterar jag bilen i första hand, jag behöver verkligen en kombi!

bara massa tråkiga inlägg och inga bilder! it's bad, i know! men jag ska bli bättre, hittade "lillkameran" nu så då kan jag kanske lättare ta med den! systemkameran glömmer jag alltid hemma! :P

skulle vilja fixa i ordning här hemma! Men blir aldrig av! Men måste ta tag i det så vi får någon riktig ordning!

tjingeling så länge!!
RSS 2.0