Sorry

Förlåt för dålig uppdatering, men som jag sa så har vi inget Internet och får inte de förrän i Januari. Så nu sitter och och lånar intenet hemma hos Peder och Sofie. Har precis skickat in mina skoluppgifter, näst sista. Så från och med februari så  kan jag glatt säga att jag ska vara föräldraledig, ingen skola.

I Brunflo trivs vi bra, det känns jätte bra och det är verkligen kanon för barnen. jag längtar verkligen till sommarn när jag bara kan ha balkongdörren öppen och dom kan springa precis som dom vill.

Nån dag ska vi väl ta som vi ska sätta upp alla hyllor, tavellister, tavlor och lampor. Så kanske det börjar bli klart nån gng.men de blir väl! frida är ju som liten tokunge, så man har inte så mycket tid om dagarna som man kan fixa och dona!

Och nästa gång jag skriver så håller jag förmodligen på att skola in vår stora "lill" donna på dagis! Lovisa börjar på dagis i Brunflo under Januari.

Tjingeling,

Liiiiiiiiiiiiinnnéa.

snart så!!

tar en paus och bloggar lite! snart går iallafall flyttlasset! simon och reine har åkt och hämtat lastbilen, sen kommer dom och fyller den med alla möbler. sen går flyttlasset! vi ska ju så klart städa här i torvalla också, det håller jag på med nu, för fullt. köket är strax klart, lite små fix kvar på badrummet och lovisas rum är klart. jag är såååå himla trött, men det ska nog gå! lite lunch i magen skulle sitta fint!

tjingeling så länge!

förlåt

skulle ju ta före och efter bilder, men så klart var kameran helt bortglömd. så det blir bara efter bilder! sorry för de!

nu har vi iallafall börjat med flytten, pappa och reine har börjat göra ordning lovisas rum för tapetsering. så imorgon blir hennes rum klart tills möblerna ska flyttas! vi har börjat flytta dit kartonger idag samtidigt som vi håller på städar här hemma, så uuuusch vad trött jag är.

kanske lika bra jag säger de nu, men de blir nog ont om bloggning sen. vi kommer nämligen inte ha internet förrän om en månad. sååå värdelöst, men vi klarar väl oss igenom det med. men det gör inte så mkt, jag kommer nog ha mycket för mig iallafall.

nä, nu ska jag snart krypa ner i sängen!
tjing
RSS 2.0