dåligt med uppdateringar

kom på mig själv idag, vad himla dålig jag är på att uppdatera här på bloggen! har helt enkelt glömt bort den, fy mig! men nu ska jag väl göra nån slags uppdatering av livet!

nu är vi inne på andra inskolningsveckan med Frida, det går jätte bra och hon verkar stor trivas, trots att hon saknar mammsen & pappsen lite! idag lämnade vi hon för första gången, hon hade inte ens tid att säga hejdå men hon hade uppfattat att vi hade gått. när jag kom efter lunch och skulle lägga henne sa hon "hej mamma" också fick jag en gos-kram! min lilltjej har blivit så stor!!

och jag, jag hinner hur mycket som helst på dagarna känns de som när båda är på dagis? idag hade jag skrivit upp att städa övervåningen, men jag hann med hela huset! endast toan nere som ska dammtorkas & tvättstugan som ska rensas, annars så! :) känns som om jag helt plötsligt fick all tid i världen. hunnit skicka in inlämningsuppgiften till skolan också! så nu i två veckor ska jag bara läsa på till provet den 8 juni! grett!

lovisa min fina mår tipp topp, hon växer även hon och blir stor. hon har ju fyllt 5 år nu. hennes bästa kompis ska flytta från området nu, och det är hon lite ledsen över eftersom att dom nu inte bara kan springa ut och leka med varandra utan u kommer man måsta ringa och kolla så¨dom kan gå och hälsa på varandra.

för övrigt söker jag ett heltids jobb så att jag kan köpa mig en bil, det är min största önskan just nu. och om jag får bestämma blir det en passat.

så ska sätta mig och söka lite jobbs! så att man kanske kommer ett steg närmre bilköpet...
sen skulle jag behöva putsa mina fönster också, men har ingen skrapa, så må köpa det!

ska göra en bildupdate också! men inte just nu!

nu ska jag försöka skrapa ihop ett cv & personligt brev!
tjingeling folks!

Hälsocentralen = Skämt

Igår tog jag mig faktiskt i kragen och ringde HC om mitt födelsemärke som jag haft problem med ett tag, dvs att de blivit typ röd/brunt & kliar. Vet ni vad jag fick för svar? "Det är ju ganska dumt att ta bort det nu när du ska börja sola, det är bättre du väntar till hösten då du solat klart." Öööh? Trodde läkare skulle predrika över att man inte ska sola, för alla risker. Istället tyckte hon att tv & media skrämde upp folk så här på våren!

Så här står det på Vårdguiden:

"Sök vård

Vänd dig till din vårdcentral om ett födelsemärke:

  • får ett spontant uppkommet sår
  • växer eller ändrar färg och/eller form
  • kliar."

Men enligt läkaren jag talade med, så är det helt normalt att det kliar, absolut inget fel med det. Kände mig lite bortkommen?


(Lånad bild från arbetarbladet.se)

bildHär är vår utsikt från balkongen, inte fy skam det inte!
Nu längtar jag till sommaren och varmare väder så att vi kan tillbringa mer tid ute! =)

Missing

Världens bästa serie om jag får säga! Den är så himla spännande att jag skulle kunna se den dygnet runt, men synd nog tror jag bara Amerikat är 1 vecka före oss in Sweden. Så det går ju inte direkt att se alla program på en gång. Men som sagt världens bästa serie, om ni inte sett den, börja se den! Ni kommer bli helt fast! I'm.

Man vill helt enkelt bara se mer och mer, också slutar avsnitten alltid så spännande. Dom första avsnitten var inte så där döö spännande, men sen så kan man inte få nog av familjen Winstone.

Nu ska jag sova, så jag har lite energi till imorgon då min prinsessa kommer hem igen!
Tjingeling
RSS 2.0