Grattis älskade ängel!

Idag skulle min älskade mormor fyllt 86 år, men nu får vi inte längre fira henne. Säkerligen blir hon firad i himlen bland alla andra nära och kära som lämnat jordelivet.

Jag saknar dig så mormor, det blev så tomt utan dig. Jag skickar dig massor med födelsedags kramar idag, jag älskar dig världens bästa mormor!

Snart...

ska jag iväg på arbetsförmedlingen, kuuul.... nä, ge mig ett jobb istället!

?

Syns inte mina mobil inlägg eller?? Skrev ett häromdagen, men det syns inte på min telefon iaf?

Nya skor!

 
 
Dessa snyggingar köpte jag mig i helgen när vi var i Sundsvall! Jag älskar dom! Nu väntar jag ju bara på våren, så att jag kan använda dom! =) Fanns i fler färger, men jag körde på svart! Är inget fan av färgade skor! Köpte dom på Skopunkten! 

Iphone 5 =)

Idag har jag äntligen beställt min efterlängtade iphone! Först skulle jag ju köpa en i somras, men sen så tänkte jag att jag skulle vänta tills iphone 5 skulle komma ut. men när den kom ut, så var det många som var missnöjda osv! Så jag avvaktade, men idag så beställde jag en! Förmodligen kommer jag bli lika fast i iphone som alla andra som äger en, men må ju ta och lära mig först!
 
Så snart säger jag good bye till min lilla htc, som gjort ett halv bra jobb i 2,5 år! Den höll ju iallafall, dock hade den absolut inte så bråttom med att starta, eller surfa eller spela spel! Och instagram gick ju inte ens att intallera, så som ni förstår, öppnas nu en helt ny värld för mig! ;)
 
Men må bege mig ner på stan så jag kan fixa skärmskydd! Kanske kusinvitamin kan hjälpa mig och visa mig runt i iphone-världen. 
 
 
RSS 2.0