Min tur, tydligen...

Nu var det tydligen min tur att bli sjuk. Eller jag har ju varit halv sjuk hela veckan, varit snorig och hostig. Men inatt var det som om kroppen kände på sig att jag skulle vara ledig, för jag har sovit som en gris men också haft frossa!
Natten kändes väldigt lång, men när jag klev upp hade jag jätte ont i huvudet så det tryckte ner över ögonen. Så tack och lov för att vi har persienner överallt! Nu efter några timmars sömn till så känner jag mig lite piggare!

Känns himla trist att vara sjuk när det är så himla fint väder! Men må ju vila upp mig inför imorgon då det är jobb på schemat igen! :)

Lilla hjärtat

Mitt älskade lilla hjärta är sjuk, hon har haft feber sen i fredags. Igår var det lugnt så vi trodde det var på bättringsvägen men imorse tog det om, ordentligt! Så hon har legat helt däckad hela dagen! Bara sovit och sovit..

Hugaligen, tycker så synd om henne!

Grattis älskade ängel!

Idag skulle min älskade mormor fyllt 86 år, men nu får vi inte längre fira henne. Säkerligen blir hon firad i himlen bland alla andra nära och kära som lämnat jordelivet.

Jag saknar dig så mormor, det blev så tomt utan dig. Jag skickar dig massor med födelsedags kramar idag, jag älskar dig världens bästa mormor!

Snart...

ska jag iväg på arbetsförmedlingen, kuuul.... nä, ge mig ett jobb istället!

?

Syns inte mina mobil inlägg eller?? Skrev ett häromdagen, men det syns inte på min telefon iaf?

Nya skor!

 
 
Dessa snyggingar köpte jag mig i helgen när vi var i Sundsvall! Jag älskar dom! Nu väntar jag ju bara på våren, så att jag kan använda dom! =) Fanns i fler färger, men jag körde på svart! Är inget fan av färgade skor! Köpte dom på Skopunkten! 

Iphone 5 =)

Idag har jag äntligen beställt min efterlängtade iphone! Först skulle jag ju köpa en i somras, men sen så tänkte jag att jag skulle vänta tills iphone 5 skulle komma ut. men när den kom ut, så var det många som var missnöjda osv! Så jag avvaktade, men idag så beställde jag en! Förmodligen kommer jag bli lika fast i iphone som alla andra som äger en, men må ju ta och lära mig först!
 
Så snart säger jag good bye till min lilla htc, som gjort ett halv bra jobb i 2,5 år! Den höll ju iallafall, dock hade den absolut inte så bråttom med att starta, eller surfa eller spela spel! Och instagram gick ju inte ens att intallera, så som ni förstår, öppnas nu en helt ny värld för mig! ;)
 
Men må bege mig ner på stan så jag kan fixa skärmskydd! Kanske kusinvitamin kan hjälpa mig och visa mig runt i iphone-världen. 
 
 

Tränings-pass

Första träningspasset avklarat. Kände mig inte på topp direkt och kommer säkert ha världens träningsvärk imorgon, för man kör ju slut på sig, men en gång! Det känns i hela kroppen att jag tränat, om jag säger så! Och det känns att jag inte tränat så här, sen ja.... 2005? Väldigt länge sen alltså! Idag var det styrka som stod på schemat! Imorgon är det dags för Step! :)

Nu ska jag hålla igång också, för det behövs! För kroppen och för energins skull. Just nu är jag helt slut, skulle kunna somna sittandes... Men en dusch först!

I natt ska jag sova GOTT, jag lovar er.
Godnatt folket :)

Plugg igen?

Jag vill egentligen inte, men börjar fundera på om det är enda sättet att komma framåt. Jag har börjat kika på kurser och verkar som om programhantering är det jag ska läsa om jag inte får komma ut på någon praktik snart. Jag tänkte bege mig på arbetsförmedlingen i veckan och se om jag får komma in i någon jobbgaranti, för inte förrän då så får jag nån hjälp därifrån.

Ont i min axel har jag också, vet inte alls vad jag gjort?

Lilla sjuklingen

Vårt lilla hjärta har vattkoppor! Vi har haft några jobbiga dagar och nätter, fy så jag lider med henne. Igår kände jag mig som en zombie efter en sömnlös natt! Natten till idag var bättre. Hoppas lillastumpan slipper feber i natt och att vi får sova, allihopa. Det positiva med allt är att när lillan blivit frisk är vi färdig med vattkoppor sen då Lovisa redan haft det.

Annars idag har min bror varit på besök och fikat lite innan han åkte tillbaka till Sollefteå. Han har varit i stan och tränat i några dagar. Efter att han åkt, somnade Fridelinus på soffan och jag la mig och vila en sväng innan mina föräldrar kom på besök! :) Massor med besök, men de gillar vi!

Nu på kvällskvisten har jag suttit och försökt söka jobb! Vi får väl se hur det går med det. Har även börjat kolla på olika kurser, ifall man skulle ha börjat plugga lite igen. Har kikat på nån kurs inom administration och programhantering. Kanske kan man öka chanserna att få ett jobb?

Nu ska jag ta och lägga mig tror jag! Så man orkar upp imorgon!

Jag vill ha ett jobb.

Vill så gärna ha ett jobb. Är leds på att vara hemma. Jag har ett jobb, men inte ett hel tid, utan bara extra. Ibland jobbas det väldigt mycket, me like. Men vissa månader är det nästan ingenting alls. Man söker, söker och söker jobb utan något positivt resultat. Det verkar nästan omöjligt! Och jag vill ju gärna ha ett kontorsjobb.

Idag har jag en gnäll-dag. Känns som om det blir mer och mer hopplöst att få ett jobb och hoppet om att en dag få en börjar försvinna. Funderar på om man ska plugga igen, för att få sysselsätta sig med någonting. Arbetsförmedlingen, vad hjälper dom till med egentligen? Ingenting, förrän du har varit helt arbetslös i 90 dagar.

Nytt år och nya möjligheter!

En vecka på det nya året har snart gått! Och vet ni vad? Jag ska börja träna. Tänker inte börja med någon diet som jag aldrig kommer att följa, för dieter funkar ju bara en kort stund, och sen börjar man äter som en häst. Iallafall jag. Dock ska jag försöka äta mer hälsosamt och försöka dra ner på allt socker!

Kanske blir man lite piggare & gladare också! :)
Vi får väl se hur det går, men jag antar att det gäller bara att komma in i allt! :)

Julen utkastad

Igår tog jag faktiskt och slängde ut julen, var så fruktansvärt leds! Blev aldrig riktigt nöjd heller med julpyntet, så jag stod faktiskt ut länge! ;) Tog tillfälle i akt att faktiskt storstäda, dock bara nedervåningen, för det tog hela dagen. Sen var det bara avdraget lite snabbt uppe! Jobbigt med två våningar ibland! :P Nä, nu klagar jag alldeles för mkt.

I veckan har vi fullt upp. I måndags, på nyår, så var vi först i pulkbacken i Torvalla, sen for vi hem och åt, sen vidare till Anja och Mattias och resten av folket! For hem med två super trötta barn vid 11, så firade tolvslaget hemma i soffan!

Igår så städade jag hela dagen, skönt att ha det gjort!! :) Idag har Reines föräldrar varit här på besök, sen kom mina föräldrar och systerdottern Moa, så vi gjorde middag tillsammans!

Imorgon ska vi till Lovisas kompis Lovisa, uppvakta henne i efterskott då vi missade hennes kalas. Och på fredag ska vi iväg och hälsa på Madde & Linnéa! Det ska bli super skoj! :)
Och i helgen jobbar jag igen! Det ska bli skoj, men det har vartit skönt att haft lite lång ledigt!! :)

Nu ska jag kika viadre på Alvin & Gänget2.
Tjingeling

jul jul!

det märks att det snart är jul, det är massor med folk hela dagarna! men det är så kul! :) dock blir man väldigt trött, i både kropp och knopp! min kropp känns kanske sliten och längtar tills ledighet mer än någonsin, även om jag älskar mitt jobb.

slagit in nästan alla julklappar, men tejpen tog slut, så kunde inte slå in dom sista. Men det får bli imorgon, ska även försöka fli undan här imorgon efter jobbet.

nu ska jag sova, så jag orkar kliva upp imorgon!
tjingeling girls and boys!

Ett sista farväl.

I fredags var det begravning som stod på schemat. Ett sista farväl. Vilken oerhört vacker begravning mormor, där all släkt och vänner hade samlats för att ta avsked. Dina barnbarn sjöng så vackert för dig. Jag vet att det var precis som du hade velat ha det. Jag saknar dig så mycket, älskade mormor. Avslutar med en text på den sång, som Adam sjöng för dig.
 
 
 
 
"Över vida oceaner
emot fjärran horisonter
över hav och kontinenter
genom skymningar och dagar
har vi färdats med varandra

Vi har vandrat samma vägar
Vi har burit samma bördor
Vi har sett mot samma stjärnor
Vi har sjungit samma sånger
Vi har delat samma drömmar

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va

Som broar över djupen
som skuggor under träden
som eldarna i natten
som stigar genom snåren
har vi varit för varandra

Vi har delat samma minnen
Vi har burit samma längtan
Vi har sett med samma ögon
Vi har trott på samma löften
Vi har stått på samma sida

Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va

Och ingenting kan splittra oss
och ingenting kan söndra oss
och ingenting kan slita oss isär
Och ingenting kan få oss
att överge varann
Stormar kanske tystar oss
Skuggor kanske slukar oss
Sorger kanske tvingar oss på knä
Men ingenting i världen
kan lösa våra band

Jag är med dig vart du går
Genom månader och år
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va

Du är med mej där jag e
Du är med mej vart jag ser
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den, jag kunde va"
 
 
 
RSS 2.0