studentliv = hårt liv

jag känner nu att det närmar sig slutet på de roliga. jag har nu gått tre år tillsammans med mina härliga klasskompisar i hp08b och imorgon är sista dagen tillsammans i skolan, kanske fäller vi en och en annan tår. det är roligt att se hur mycket vi förändras och mognar. för tre år sedan var vi grupperade och alla kunde inte umgås med alla, idag är vi alla som en stor grupp och vi har faktiskt lärt oss att tillsammans är vi starkare.

imorgon bitti ställer jag klockan senast på 04.30. strax före 6 ska jag infinna mig hos emelie för lockning av hår, sen ska vi vandra vidare till vår kära mentor birgitta för champangefrukost. sen vandrar vi vidare till skolan och klockan 11,30 går vi ut på trappen. sen samlas vi för att ÄNTLIGEN åka flak, det blir nog dagens höjdpunkt! wiiiiiie!

nu ska jag ta och göra nån nytta!
tjingeling

shopping

jag tänkte ju vara smart idag. så vi åkte på lillänge istället för att leta en jacka till mig, var på kappahl som syrran hade köpt sin. men dom hade ingen kvar och inte hade dom någon htc laddare heller, så det blev så att vi fick packa oss in i bilen igen och fara ner på stan. jeansjackorna på kappahl var slut, så jag letade vidare, hittade en på h&m men insåg snabbt att jag verkligen inte passar i jeansjackor. fick helt enkelt svar på varför jag aldrig ägt någon. köpte istället en svart kavaj som jag ska ha.

sen blev de två tröjor på gina också á la 49 :- /st. fick också en stegräknare av min kära sambo, en rosa. så den tog jag på mig vid halv tre tiden och nu står den på 5628 steg. känner mig ganska impad. tänk om jag hade haft på mig den när jag vandrat på stan också.

det ska bli intressant att ha på sig den i sommar när man jobbar. då går man ju hela dagarna och benen bara värker på kvällarna. så det ska bli kul och se hur många steg man verkligen går på en vanligdag på jobbet.

imorgon är de fullfart hela dagen. bla så ska vi pynta flaket. wooooow.
tänk, på onsdag tar jag stundenten. jag kan inte förstå att det är sant.
nä, nu ska jag hosta vidare och hoppas för att min rethosta ska försvinna tills på onsdag.

nattinatti girls and boys!

stan

godmorgon kära läsare!

om en stund ska jag lämna lovisa på dagis, sen måste jag och reine åka ner på stan. reine ska köpa en ny mobilladdare, eftersom han glömde sin på bb när vi låg där och min laddare glömde han i hammarn. också skulle jag behöva köpa en jacka till studenten, halsband & nå fina örhängen. också nå fint som frida kan ha på sig. lovisa har ju nyss fyllt år så hennes garderob är fylld med nya fina klänningar.

jag skulle även ha varit och kikat på något fint tyg. mamma ska sy en sittdyna till fridas sittdel till vagnen eftersom att det inte är så skönt att sitta på läder. jag skulle vilja ha något lila eller blommigt tror jag. jag skulle ju även behöver köpa nån jacka eller liknande till hon också, helst i rött.

nä, kanske bäst att att börja klä på mig & barnen. sen vandra ner i bilen och hämta vagnen. skulle ha bytt till sitt delen också, frida gillar att kika, hon är inget fan av att ligga stilla i vagnen längre.

tjingeling

vadå kärring?

i torsdags hade vi mösspåtagningsbal. det startade hemma hos lina och det var super skoj, sen gick vi vidare på skolan på balen, men de var ju helt jäkla värdelöst. bortkastade pengar om jag så får säga. fördrinken bestod av nån super SÖT cider, så den fick inte komma ner i min mage, till förrätten fick vi vatten, till varmrätten fick vi något äckligt vin. sen fick vi  5 drink biljetter, så jag tänkte att jag köper väl vin då. nä, sorry... vi säljer bara öl & äckel cider. så det resulterade till att jag gav bort mina biljetter.

kändes väldigt tråkigt att det inte fanns någonting annat att dricka eftersom att jag inte kan dricka cider, jag får skit ont i magen och sen måste jag spy. och öl, inte så gott och sen sväller magen upp som en boll. allting resulterade till att vi gick vidare på krogen, där jag gav upp hoppet om en rolig kväll. näsan täpptes igen, huvudet började värka och kände mig allmänt sjuk. så beställde taxi och for hem där jag kröp ner i sängen och sov. snacka om att jag behöve sömn.

krogen, är det bara jag som känner mig gammal där? dom senaste gångerna jag varit på krogen så har jag haft "tråkigt", jag har inte haft någon dansglädje och partykänslan som man har försvinner totalt.

nu är jag sjuk. snoret bara rinner och rösten är inte på topp. men hur sjuk jag än är, så ska jag vara en glad student! men jag håller dock hoppet uppe om att jag ska bli frisk.

nä, känner mig som en riktig gnällkärring nu!

studentfoto

idag har jag varit på skolan och tagit studentfoto med klassen. nu känner man verkligen att det börjar närma sig! alla var så fina i sina studentklänningar :) känns skönt att skolan är över, men ändå så är det väldigt tråkigt. jag gillar ju skolan och mina klasskompisar. vi har äntligen funnit en bra sammanhållning i klassen och vi kan umgås allihopa! jag hoppas verkligen att vi håller kontakten efter studenten och ses nån gång ibland! :)

sen idag så åkte jag på lillänge och träffade min kära kusin stina. hon hade bilen på service så var på lillänge och shoppade, så då åkte jag och frida dit helt enkelt. var super trevligt! vi ses alldeles för sällan helt enkelt! nu får väl bara jag & min kära familj ta oss i kragen och åka till hon & hennes kille stig.

nicenice, nu ska jag ta och tvätta bort sminket innan jag ska krypa ner i soffan och kika på greys!
soffan är nog sveriges bästa uppfinning, eller så äre bara jag som känner så eftersom jag är en riktig soffpotatis.

veckohandlat

idag har vi varit iväg hela familjen och veckohandlat, men som vanligt kommer man ju inte ut med mycket mat. så det lär väl bli som vanligt att man går och små handlar på affärn här nere iaf. jag har iallafall inhandlat fisk, så imorgon eller någon annan dag när jag har tid så ska jag göra barnmat till frida. jag hade tänkt att göra potatis, torsk i dillsås. men skulle ha köpt vitpepparkorn, för det glömde jag. jag har för mig att man skulle ha i det.

imorgon ska jag iväg på skolan och ta studentfoto, så då måste jag upp tidigt imorgon bitti å raka benen och fixa mig! för jag tror vi skulle fota oss halv 10 och då ska jag ha hunnit skjusa lovisa på dagis innan också. haha, undra vad dom kommer säga när jag kommer dit i studentklänningen! :P kanske kan dra på mig ett par brallor för att de inte ska se så konstigt ut! :P

nu närmar det sig verkligen studenten, jag känner de på mig! men det ska bli roligt! på torsdag ska jag på studentbal, dvs mösspåtagningsbalen! =)

prommenix

det blev så att jag gick med lovisa på dagis iallafall eftersom att reine fått nackspärr eller liknande, så han hade så himla ont. men det var faktiskt skönt. trots att det blåste var det himla skönt väder. hade jag haft några bättre skor hade jag nog gått en extra sväng.

annars har jag tvättstugan idag, men de kan behövas för att minska på tvättberget lite. hehe..

lillgumman

självklart så har jag smittat frida, så nu är hon sjuk. hon har feber och är superduper snorig. vet inte om hon har ont i halsen :/ hugahuga, tycker det är värst när dom är bebis när dom inte kan säga till var dom har ont eller vad som är fel. Lovisa kan man ju iallafall hjälpa om hon blir sjuk, för hon kan ju tala om vad som är fel.

idag är jag trött, trött i hela kroppen. så reine får gå med lovisa på dagis idag med, eftersom jag vill inte gå dit och smittas i onödan. annars känner jag mig hyfsat frisk. halsen gör inte så ont och mjökstockningen känns så gott som borta, verkar bara ha varit en lätt mjölkstockning.

hugahuga, nu ska jag ta och få upp reine ur sängen så lovisa får vandra på dagis!
tjingeling

hc

Idag har jag varit på hälsocentralen eftersom att jag hade så fruktansvärt piss ont i halsen + öronen igår. så dom tog något prov från halsen och sen kollade febern. Det var negativt, vilket menas med att jag INTE har halsfluss. Men hon sa att det kunde bli det senare och därför så skulle jag ta de lugnt och vila upp mig, eftersom att jag också har mjölkstockning. Så nu är det vila och intensivamning som står på schemat.

Nu ska jag äta lunch, leka lite med Fridan och sen blire läggdags för henne och vilning för mig! Kan ju behövas, Frida har nämligen vaknat och ätit varannan timme i natt.

Tjingeling

sjukelisjuk

Igår kväll small det bara till och jag blev super sjuk. Hade så fruktansvärt ont i öronen och halsen, speciellt när jag skulle svälja. Gjorde nästan ondare i öronen än i halsen. Kunde heller knappt prata. Men efter massor med honungsvatten, nässpray & lite sömn så kändes de lite bättre och har faktiskt gått bra hela natten. Jag tror också att jag hade feber. Jag kan knappt äta eller dricka, iallafall inte de som är kallt. Så ska ringa på HC idag när dom öppnar och se om jag får komma dit så att dom kan kolla på mig.

Hugaligen! Nu ska jag försöka få i mig lite mer honungsvatten, men det blir ingen körfälts grill ikväll iallafall. känner att jag hellre skulle vilja vara pigg & kry på mösspåtagningsbalen & studentfotot.

Min röst

Imorse hade jag ingen röst när jag klev upp. Sen gick det bra under kalaset, men sen efter kalaset när jag blev tyst en stund så i stort sätt försvann den. Jag kan viska och i mellanåt får jag fram ett högre läte. Så ett tips är att skicka sms istället för att ringa, annars får ni nog vänta länge innan ett svar.

Jag kan ju säga att det är jobbigt. Lovisa kletade nyss ner klänningen i beasås, också skulle jag försöka säga åt henne att hon hade bessås på hela händerna men fick inte fram nåt. ååhå! :( och jag som hade tänkt att gå på körfältgrillen imorgon, lär väl ligga hemma i sängläge.

hugahuga

för fyra år sedan

så låg vi på bb med världens vackraste lilla flicka, nämligen Lovisa. vi hade inte till hundra bestämt att hon skulle heta det, men vi var helt inne på det. jag kan inte förstå att det redan har gått 4 år, 12 timmar och 34 minuter sedan min älskade lilla (stora) tjej kom upp på min mage. hon fångade mitt hjärta med en stormvind och förändrade hela mitt liv.

för 4 år sedan blev jag mamma för första gången. det är en känsla som inte går att beskriva.

lovisa, min fina älskade dotter.
jag älskar dig! <3

my big big girl

imorgon ska jag på stan och shoppa! min älskade (lilla) tjej lovisa fyller ju 4 bast på lördag så då måste hon ju få lite presenter. vet dock inte vad mer jag ska köpa till hon, känns som att hon har allt. men kläder behöver hon och det är med ett leende på läpparna som jag inhandlar det, det ska bli såå roligt! :)

nu ska jag ta och gänga tvätten så tjejerna har några kläder imorgon! (eftersom jag inte gjorde de igår) sen ska jag faktiskt sova, jag är verkligen super trött.

good night my friends!

unga föräldrar

idag har vi varit på ungaföräldrar hela familjen. där har vi ätit våfflor. lovisa har lekt massor med jason & adam. man blir full i skratt när man sitter och lyssnar på dom när dom leker sina "roll lekar". en populär lek numer är mamma, pappa & barn.

sen när vi kom hem så skulle frida få ligga ute i lekrummet och vara med Lovisa. Lovisa tog fram massor med leksaker till Frida, men efter en stund så kommer Lovisa springandes och säger förtvivlat "MAMMA, Frida har sparkat sönder mitt Kitty hus. Vart ska nu Kitty bo nånstans?" Lovisa gick sen in och försökte bygga ihop Kitty huset igen, men då fick ju Frida syn på Kitty huset och alla dess delar. Så hon skynda sig och tog några, men Lovisa tog tillbaka dom och drog hon sen åt sidan och då vart det ett jäkla liv. HAHA.

Mina barn bjuder mig verkligen på skratt, every day. Jag frågade Lovisa "Nu är det väl roligt att ha en lillasyster? När honförstör och vill ha allting som du har". Ni kan ju tänka er vad svaret blev.

Men dom är även snälla mot varandra mina fina barn. Lovisa bytte blöja alldeles själv på Frida idag när hon låg på golvet. Det tycker jag verkligen var super duktigt och jag tror att hon var ganska stolt när hon var klar =)

nä, nu vaknar Frida igen efter sin lilla eftermiddags sömn. Nu blir det bus innan läggdags!
Tjingeling

help

jag ska få hjälp. brorsan ska sätta ihop ett träningsschema åt mig. och jag funderar på att springa tjejmilen i stockholm 3 september. vi får väl helt se hur det går med träningen, men om jag har ett mål så kanske jag blir lite mer motiverad, men så tänkte jag. vi får väl helt se, jag har inte bestämt mig ännu.

uppehåll

om ni undrar varför jag slutat bloggat så är det för att jag har ett litet uppehåll. hela jag håller på att krascha känns de som. jag orkar ingenting, min lust till motion över huvudtaget är borta, jag är konstant hungrig och mitt humör är inte på topp.

på måndag tänkte jag ta att starta om från början eftersom att i veckan har jag ätit diverse onyttigt. mitt mage mår bättre av att inte äta kolhydrater, men i övrigt pallar jag de inte. för de känns som att jag måste planera hela veckans måltider efter mig, vilket betyder att vi kan inte äta några direkta husmansrätter då de flesta innehåller pasta, potatis eller ris. och det går inte bara att plocka bort och sätta dit grönsaker, för de är inte så gott att äta korv & grönaker, korvstroganoff och grönsaker, skinksås & grönsaker... och att stå och laga två rätter är ganska uteslutet, för det pallar jag inte. sorry, men jag är lite halvlat i köket.

så istället för att utesluta det helt, så kan jag äta lite av det för att anpassa mig till resten av familjen. sen ska jag försöka få tillbaka glädjen och motivationen till att springa innan jag rullar fram som en köttbulle.

god kväll.


Grattis lilla Linnéa

Idag har vi varit på kalas hos Lovisas kompis Linnéa. Mamma Madde och bonuspappa Oskar bjöd på fika. Mamma Anneli och sönerna Milan och Neo var också där. Det bjöds på himla gott fika (b l a hallongrottor, mina favvisar). Och sen har vi ätit ostkrokar här hemma. Så känner verkligen hur onyttig jag har varit den här helgen, så imorgon blire prommisar i massor.

Till veckan ska jag göra klart de sista i skolan, sen är jag äntligen KLAR! känns så himla, himla skönt! jag har tre saker i svenskan, sen en i info&layoutb sen tror jag inte att de är mer.

IDAG BLIR MIN LILLA TJEJ FRIDA 5 HELA MÅNADER. Jag kan inte förstå att det gått 5 månader sen denna lilla dam kom till världen. Hon är så himla gullig och jag känner på mig att hon kommer bli en riktig bus-unge. Hon har redan börjat ta sig bakåt och åt sidorna, så ibland tar hon sig fram till pappsens förstärkare där hon börjar att pilla på. Också älskar hon att göra sig rolig, så att syrran skrattar. Så kan tänka mig att hon kommer göra massa hyss också kommer Lovisa att skratta åt henne, också kommer hon fortsätta så :P

OCH MINA ANDRA (LILLA) TJEJ LOVISA BLIR HELA 4 ÅR på lördag. Det kan jag inte heller förstå, känns som om tiden bara sprungit iväg. Det var ju nyss hon som låg här på golvet och var förbannad för hon inte kom någonstans.

Träning - dag 11

Dagens mat

Frukost: -
Lunch: Donken
Middag: -

Dagens träning

10 minuters jogging
10 minuters prommenad

Övrigt

Idag har jag inte skrapat i mig mycket mat, men däremot massor med gosaker. Träningen gick inte så hundra idag, jag orkade inte springa så länge för fick så jäkla ont i ena vaden, så därför vart det bara att jag sprang halva rundan och gick resten. vill ju inte få någon överansträngning i benet så att jag inte kan träna.

Kände mig egentligen väl inte helt hundra idag på att springa, men kände verkligen att jag MÅSTE ut trots regnet. har redan haft dåligt samvete för att ha legat inne hela helgen och bara tryckt i mig onyttigheter. jag och baksmälla = inte bra. jag blir inte dålig som dom flesta andra, utan jag frossar i mängder och det finns inget stopp. jag blir verkligen aldrig mätt.

Programbalen

Nu är programbalen avklarad. Det var en super trevlig kväll, skulle mer än gärna gå en gång till. Känns lite trist att inte kunna använda min fina balklänning något mer. Jag skulle vilja gå på fler baler. Det tråkiga var väl att det inte var någon direkt underhållning och att hela balen i stort sätt dog ut efter att desserten serverats.



Bild 1: Min plats
Bild 2: Jag & Therese
Bild 3: Jag & kusin Joel

Det hade gått super bra för Frida att vara med farmor och farfar också. Hon hade varit så himmelens snäll, vår fina tjej.

Nu har vi mösspåtagningsbalen kvar, jag hoppas verkligen att den blir minst lika rolig.

Idag hade jag tänkt träna osv, men det kan jag ju säga är kört. När jag är "bakis" så äter jag som en häst och det ska gärna vara flottigt också. Så idag blir det förmodligen pizza! Jag har redan avverkat fil, ostkrokar & cola. Och inatt var jag på donken. Jag blir verkligen aldrig mätt dagar som denna.

Nä, om man kanske skulle ta och beställa lite käk!
Tjingeling

Programbalen

Ikväll så ska vi på bal på Gamla Teatern. Det ska bli himla spännande och det är någonting som jag verkligen ser fram emot. Men känns lite pirrigt också eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska göra med håret. Sminket är dock redan på smetat, bara mascaran som saknas men jag valde att ta på de sist.

Reines föräldrar kommer in och ska vara barnvakt till Frida och Lovisa är hos sin pappa i helgen. Jag och Reine ska få låna Simons lägenhet att sova i så vi inte har så långt hem efter kvällen.

Nu hoppas jag bara på att det ska bli uppehåll. Kan de bara sluta regna?
Annars är ju stora frågan hur vi ska ta oss på balen, man vill ju som åka något fint. Om vi inte hittar någon som kan skjusa oss så blir det nog att åka taxi.

Nä, nu kanske man ska ta och göra sig i ordning så det bara är att hoppa i klänningen och fixa håret sen när mammsen kommer och ska hjälpa mig med det. En bild från balen bjuppar jag på sen!

Tjingeling!

Träning - dag 9

Dagens mat

Frukost : -
Lunch: Mitt hopkok av tacos
Mellis:
Middag: 3 rätters på bal.

Dagens träning

-------------

Träning - dag 8

Dagens mat

Frukost: Fil m. fröblandning
Mellis: Yoghurt
Middag: Tacos

Dagens träning

20 minuter joggingrunda

Övrigt

Idag är också en dag med lite mat. Hinner inte riktigt med maten när jag går i skolan eftersom jag äter frukost efter 10 och sen börjar jag skolan runt halv 12 och sen slutar jag vid halv 4. Så finns inget rum för lunch då :/ Men det blir det ändrig på till veckan, för då går jag bara en dag i skolan eftersom att jag är klar med alla kurser utom 2. Den ena blir jag snart klar med.

Idag var det iallafall jätte härligt att jogga, frisk luft och det kändes som om jag bara svävade fram. Jag hade med mig headsetet också så jag kunde lyssna på radio i mobilen, så de kändes lite roligare också.

Resultat

Imorse skulle jag ställa mig på vågen, jag vågade nästan inte titta eftersom jag tänkte att jag kommer säkert stå kvar på samma som innan och det har säkert inte hänt någonting. Jag ställer mig och blir helt chockad, - 3 KILO.

Herre jesus! Jag är i chock, men väldigt väldigt glad! Det har gett resultat!
Idag kommer jag verkligen att sväva på! Nu kööööööör vi på ännu mer!
Nu har jag bara 4 kilo kvar tills jag nått målet, dvs så mycket jag vägde innan jag blev gravid med Lovisa. Också blir jag hälsosam på köpet! Yeees!

Träning - dag 7

Dagens mat

Frukost: Fil m. fröblandning
Middag: Kyckling/Skink sallad

Dagens träning

20 minuters morgonprommenad

Övrigt

Idag har det varit en dag med lite mat och lite träning. Jag har varit på skolan, kutat på stan och sen har jag varit i Björkbacka med min klass och paralellklassen där vi har ätit & spelat brännboll. Himla trevligt må jag säga! Får göras om senare, när vi kanske har lite mer tur med vädret. Imorgon blir det en bättre dag helt enkelt!

Träning - dag 6

Dagens mat

Frukost: Yoghurt m. fröblandning
Lunch: Kotlett m. sallad och örtagårdsbea.
Middag: Thaimat. (Kycklinggryta m. pytteliteris & en liten vårrulle)

Dagens träning

20 min Lugn morgonprommenix m. Annika
30 min joggingrunda

Övrigt

Idag är en sån här dag då det känns piss i maten. Idag har jag velat äta allt, bröd, potatis, pizza. Ja, allt vad kolhydrater är. Men jag har varit rätt duktig ändå. Jag åt lite ris & en vårrulle till thaimaten, annars har jag inte ätit något. Också tog jag en längre joggingrunda. Sprang rundan ner till Ängsmon och hem. Känns skönt att man kan öka på lite mer. Annars så har jag redan en fruktansvärd träningsvärk i röven och benen, så jag kan ju lova er att jag kommer att ha ont imorgon. Jag kommer nog knappt kunna gå.

Nu ska jag dricka lite vatten innan jag ska hoppa i säng!

Tjingeling

Träning - dag 5

Dagens mat

Frukost: Yoghurt m. min fröblandning + 2 hårdmackor
Lunch: Ett ägg + hårdmacka
Middag: Hamburgare

Dagens träning

90 minuters prommenad

Övrigt

Mådde ju som sagt skit i morse och därför så blev det ingen morgon prommenad. Och eftersom att det är så fruktansvärt varmt idag och för att jag inte har varit så pigg på förmiddagen så skippar jag också joggingen. Men jag, Reine & Frida tog en långprommenad idag. Vi gick till Torvalla by, vidare mot Ängsmon och sen på dagis för att hämta upp Lovisa.

Känns som om jag iallafall börjat få resultat. Idag har jag på mig ett par jeans som förut har suttit åt så hårt att höfterna "hängt över kanten". Men det gör dom inte längre, nog för att dom inte är nytvättade men iallafall. Känns som att det blivit lite skillnad =)

En annan sak som jag gillar med "mitt nya liv" är att magen inte längre sväller upp som en ballong då jag nästan inte äter några kolhydrater. Jag har DOCK SYNDAT idag och ätit bröd till hamburgaren eftersom att både löken och isbergssalladen var slut här hemma, annars hade jag kunnat haft salladsblad som bröd. Men det var gott iallafall :)

Jag ska införskaffa mig en stegräknare, helt klart! Kanske blir imorgon då jag verkligen måste på stan för att inhandla de sista grejerna till balen. Nån som vet var man kan hitta en stegräknare?

Nu ska jag lägga barnen!
Tjingeling

Mår skit

Idag mår jag skit. Och jag vet inte vad de beror på? När jag vaknade imorse kunde jag knappt bära Frida, hela kroppen var som gelé och de kändes som om jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst. Det kändes och känns även som om pulsen ska hoppa upp ur halsen. Plus att kroppen kliar, mest hårbotten och halsen. Kan detta vara biverkningar sen jag färgade håret igår? Vet ju att jag inte tål det, men brukar bara få lite klåda och sen är det ok. Också mår jag lite halv illa. Också ena sekunden så toksvettas och och andra sekunden fryser jag. What is going on?

Så imorse blev de ingen prommenix, jag orkade inte ens gå med Lovisa på dagis så det fick Reine göra. Jag mulade i mig massa frukost, yoghurt  m. min himmelska fröblandning och 2 hårdmackor.

Fyfy, det blir nog helt enkelt ingen mer färgning. När detta börjar växa ut så får jag slinga det så lik min rätta hårfärg sen äre stopp, jag vill inte tappa allt hår på kruppen.

Nu ska jag lägga mig framför tvn en sväng innan det bär iväg till skolvärlden. (plugg,plugg, plugg)

Träning - dag 4

Dagens matschema

Frukost: Yoghurt m. min fröblandning
Lunch: Kes, skinka och coctailtomater
Mellis: Glass
Middag: Grillat

Dagens träning

Morgonprommenad 40 minuter
Joggingrunda 10-15 minuter

Övrigt

Jag hade skrivit jätte långt, också försvann allt. så jag uppdaterar imorgon.
Nu ska jag sova!
Godnatt

Kycklingtaco á la svärmor

Detta behöver du:

Grillad eller stekt kyckling
Tacokrydda
Cream Fresh
Grönsaker (Valfritt)

Så här gör du:

Om du inte har färdiggrillad kyckling så steker du kyckling, skär i små tärningar. Koka sedan upp cream freshen, häll i tacokryddan och sen kycklingbitarna, låt puttra en liten stund.
Skär upp valfria grönsaker och servera till.

Lätt som en plätt och gott!
Det går snabbt att göra om man har färdig kyckling. Man kan också servera med pitabröd, tortilla bröd och nachochips också. Det går säkert även med ris om man hellre vill ha det.



Ungefär så här kan det se ut, denna bild är lånad från www.google.se

Träning - dag 3

Dagens matschema

Frukost: Yoghurt m. kokos, psyiliumfrön & linfrön + 2 hård mackor med keso
Lunch: Kycklingtaco á la svärmor
Middag: Kycklingtaco á la svärmor
Kvällsfika: Morötter och dipp

Dagens träning

Morgonprommenad 30 minuter
Prommenad 45 minuter

Övrigt

Idag blir det ingen jogging och jag känner mig absolut inge pepp. Jag har sån träningsvärk framför allt benen så att det känns som om det går i slowmotion när jag går, så skulle jag springa skulle jag ramla ihop med en gång. Jag är så fruktansvärt trött. Sov till klockan 8 imorse, sen gick jag och la mig på förmiddagen och sov och jag skulle säkerligen kunna sova nån timme nu också. Idag känns de som om hela min kropp skriker efter sömn.

Nä, jag tror jag måste ta en liten powenap så jag orkar med dagen!

träningsvärk

Jag ska meddela er att jag har en fruktansvärd träningsvärk i benen, jag kan knappt böja mig. Men det är ju bra på sätt och vis, bevis på att träningen ger resultat. Men det är inte så skönt och är jobbigt när man ska försöka lägga Frida på govet eller böja sig ner för att ta upp henne.

Jag tror snart jag ska klä på mig och barnen för en liten prommenix. Men jag skulle haft en stegräknare och sen se till att man rör på fläsket minst 15 000 steg per dag.

Nu ska jag ta och göra någon nytta!
Tjingeling

Träning - dag 2

Nu kommer jag att skriva i ett speciellt inlägg varje dag hur jag tränar/äter. Mest för min egen skull, det får mig att bli mer motiverad. Jag har även skapat en speciell kategori för dessa inlägg.

Dagens matschema

Frukost: Yoghurt m. kokos, psyiliumfrön & linfrön.
Lunch: Skollunch - Köttfärsfrestelse.
Middag: Köttgryta m. bulgur
Kvällsfika: Morot & vatten

Dagens träning

Joggingrunda på cirkus 10 minuter, sen en lugn prommenix till affärn för att varva ner.

Övrigt

Pratade med min kära bror på väg hem från affärn, han är helt inne i träning och kost då han "arbetar" med att springa/träna. Han har alltså inget jobb utan satsar allt på träning där hans mål är att springa EM 2013 om jag inte minns fel. Han gav mig iallafall feedback och gav mig tips om kost & träning för att kunna hinna gå ner i vikt till studenten.

Råden blev att jag skulle äta enligt LCHF eftersom mitt mål är att gå ner i vikt. Sen skulle jag även motionera på morgonen eftersom att det är då man förbränner mest med fett eftersom att kroppen är tom på bränsle och då tar den av fetten istället. Han förklarade även kolhydraters funktion och vad som händer när man äter detta.

Fullt ös, nu kör vi!

Välkommen till min nya blogg!

I den här bloggen kommer jag att skriva om framför allt hur jag aktiverar mig på dagarna (träningen) samt hur jag äter. Jag gör detta för att jag ska bli så motiverad som möjligt och för att jag förhoppningsvis inte ska fuska varken när det gäller träning eller kost.

Här skriver jag även allmänna saker som jag kan dela med mig av till allmänheten!

Så nu alla nyfikna människor, nu kan ni läsa er leds.
RSS 2.0