Det går upp och det går ned

Tröttheten går upp och ned. Denna vecka har jag varit pigg, haft en bra vecka! Kanske beror det på att jag haft rutiner, fasta tider att passa & att få komma hemifrån om dagarna! Vad vet jag, men är piggare denna vecka! Så tummen upp för det! :)

För övrigt är jag stressad all the time, över vad? Allt som ska göras, varje dag. Häromdagen på jobbet, så skulle jag lägga mig i massage-stolen på jobbet för att koppla av, hur gick det? Jag låg bara och tittade på hur lång tid det var kvar av massagen och lunchen, och på allt annat! Och i allt detta tänk, så försöker man stoppa sig själv, blunda och slappna av, men det går inte. Så det slutar med att jag avbryter massagen och går ut och jobbar istället.

Ska köpa mig någon avslappningsskriva el. nåt för att se om jag får nån struktur på de hela!

Men händer även massor med roliga saker! En av sakerna är att jag ÄNTLIGEN bokat biljetterna mot Stockholmo till min kära vän Maggie!! Så ska få åka ner, alldeles själv en hel helg och bara umgås!! Ska bli så himla roligt & skönt! Känner verkligen att jag behöver det i allt mörker! Så jag toklängtar!!

En annan sak är att nästa vecka, när jag är ledig (som det ser ut nu), så ska jag på stan två dagar & fika med vänner!! Känns så skönt! Behöver lite extra "Linnéa-tid", haft alldeles för lite av det på slutet!

Nä, nu ska jag plocka undan lite så att man får nån slags ro i kroppen att kika på Greys sen!

Det har tagit stopp

Jag säger väldigt ofta hur trött jag är, men nu är jag konstant trött. Känns som om det spelar ingen roll hur mycket jag sover så är jag trött. Har blivit väldigt ljudkänslig, vilket gör att när det blir mycket runt omkring, så surrar det bara i öronen. Väldigt, väldigt jobbigt. Iomed detta är jag också väldigt irriterad, för att jag är så trött, för att jag inte har någon ork.

Förr var det jobbigt att städa, men när man tagit tag i det så kändes det som allt lossnade från axlarna och man blev genast mycket piggare. Men nu känns det bara som om det aldrig tar slut, även om jag städar, så känner jag mig inte pigg efteråt, känner mig lika trött och orkeslös.

Fruktansvärt trött helt enkelt och huvudvärk! Känns som om jag kommit till ett stopp, kommer ingen annanstans, jag orkar inte ta mig någonstans. Jag är bara så trött..

Förkyldningen från h-lvete.

Jag vet inte vad det är för himla sjuka som kommit! I söndags kväll insjuknade vårt lilla hjärta i öron- och ögoninflammation, så natten var inte alls kul. På måndag fick vi det kostaterat av läkare på HC. Tisdagmorgon insjuknade andra hjärtat i ögoninflammation. Onsdagmorgon insjuknade jag i någon hemsk förkyldning, låg sen som en dö-sill på soffan tills lördag morgon. Insåg att jag inte kunde jobba, så min kära arbetskamerat Sofia ställde upp och bytte helg, tacka världen för att denna människa finns! <3 flidde iaf ihop de värsta, satte mig i bilen och for till Hammarn (till mina päron), kröp ner i soffan och kikade på Dallas. Sen på kvällen hämtade jag upp mina barndomsvänner Olivia & Monica, så hade vi tjejkväll med film, morötter, gurka & dipp. Det behövde jag, tack mina fina vänner! <3

Sitter fortfarande och är sjuk! Dock bättringsvägen! Reine åkte dit istället, för den hemska förkyldningen. Men nu är vi mest hostiga och snoriga, ögon och öroninflammationen har lämnat oss! thank god!

Imorgon är det dags för mera jobbcoachning! Intervju-träning står på schemat, riktigt skrämmande! Men man må ju träna, så kanske det inte är lika läskigt när man ska iväg på riktigt!

Nu ska jag gå och krypa ner i soffan hos min älskade sambo!
Tjingeling gott folk!
RSS 2.0