Boooooring

Känner att jag är väldigt tråkig och mina inlägg känns domsamma! Men vet ni vad? När jag blir ledig så ska jag ta mig en bild update! Jag har bara inte haft någon tid...

Idag på jobbet har jag med mina kära arbetskamrater reat hela sommarsortimentet på kläder, med 50%! hoppas det går åt nu då! :) Sen när jag kom hem visste jag inte riktigt var jag skulle börja... Bestämde mig sen för att ta tag i garderoben! Så nu ni, har jag rensat och jag har även fått korgar till mina kläder! (Som vi köpte på IKEA förra veckan). Gjorde även snyggt i min karls garderob!

Imorgon jobbar jag en sväng, när jag slutar ska vi få upp Lovisas rullgardin som vi också köpte på IKEA förra veckan! Sen ska jag även ta tag i tvätten! Har jag sagt att jag hatar den biten??? Jo, jag skulle mer än gärna betala någon för att göra det!

Ja, jag skulle kunna göra listan lång av allt som skulle behöva göras! Känns som om jag har massor att göra, alldeles för mycket, och vet ni vad min kropp gör då? Den blir lat och väldigt irriterad. Jag tycker inte om att ha rörigt omkring mig och nu känns precis allt rörigt!

Hugahuga sommarstuga!
Nu må jag röja klart, så vi faktiskt kan krypa ner i sängen ikväll!
Tjingeling folket!

waaah!

haha, ja jag skriver väl väldigt ofta om saker jag vill ha! men just nu är längtan efter sol & värme enorm! jag vill åka utomlands! jag vill just nu boka en sista minuten.. Dock börjar jag ju jobba igen på måndag effter 2 veckors semester! men skulle ju inte tacka nej till en resa i slutet av augusti! give me!

vi får väl la se om jag får med mig karln på dom noterna! jag har ju försökt få med han på bilköpsnoterna också, går väl sisådär.

nu ska jag ut och gå med vovven innan läggdags! (vi har inte skaffat hund, men är hundvakt hemma hos reines päron denna vecka!)
tjingeling!

Sista tentan!

Imorgon är det dags, då är det dagen D, sista tentan! Sen är jag färdig med skolan för ett tag! Sen kommer jag ju säkert vilja plugga vidare sen, helst av allt skulle jag vilja arbeta som ekonomisk rådgivare på typ kronofogden! Men å andra sidan ändras mina mål lite då och då. Innan jag tog studenten var jag sten säker på att jag ville jobba på bank, skulle ju dock inte sitta fel de heller!

Men just nu inriktar jag mig på Ekonomiassistent-jobb. Denna kurs, Redovisning och beskattning har stundvis varit jobbig men samtidigt har det varit den roligaste kursen hittills! Och det är ju precis det jag kommer jobba med som ekonomiassistent, sköta folks bokföring!

Så nu sitter jag här, känner mig faktiskt lugn, inte ett dugg stressad över provet/tentan! Känns som om det kommer gå bra! Sen håller jag tummarna för att jag får jobbet som Ekonomiassistent som jag sökt också! Får jag inte det så fortsätter jobbsökandet, i värsta fall får jag ta ett till extra jobb för att fylla ut plånboken! Det behövs, speciellt nu när jag bestämt mig för att köpa en bil!

Är helt inne på att köpa en passat, har varit det ett tag nu! Audi är också fina bilar, väldigt sköna att köra & åka! Hm, svårt... Men lutar mer åt passathållet...

Näää, man kanske ska ta och lägga sig i sängen och slå på tvn en stund innan läggdags! Imorgon bitti är det som sagt dagen D..

Tjingeling!

Annons 2 Sittvagn

Säljer nu vår fina Emmaljunga scooter! Köpte den då Lovisa var liten och har varit oss trogen sen dess!
Från 6 månader till ca 3 år.
Fotsack & Regnskydd medföljer.
Pris 600 kronor
 
 

 
 
 
RSS 2.0