Nytt

Känns lite konstigt med den nya layouten på blogg.se måste jag säga! Känner mig inte riktigt hemma ännu, men det kommer väl. Minns när dom gjorde om facebook också, så fattade jag ingenting och tänkte nästan ge upp och lägga ner. Men så fortsätter man och lär sig! Lär ju bli samma här med. För är det någonting jag lärt mig, så är de ju att inte ge sig.

Jag fortsätter med mitt jobbsökande, drömmen om ett fast heltids jobb lever kvar! I sommar har jag det tryggt, jag har jobb med en inkomst så att jag klarar mig varje månad, thank god. Men nu börjar man komma till de stadiet att man vill fylla på utgifterna med en fin bil, en ny telefon, kläder, reser osv. Just nu finns det inte plats för såna utgifter i min plånbok, tyvärr! Därför börjar det bli angeläget med ett heltids jobb!

Vill ni veta hur jag tillbringade min midsommar?
Igår när det var självaste midsommarafton så skulle vi vara med S & P, men då blidde de magsjuka där så vi fick vara för oss själva. Blev dock inte så tokigt ändå. Vi var på Jamtli på dagen, gjorde midsommarkrans och dansade runt midsommarstången! Sen åkte vi hem, grillade & åt, och sen på kvällen såg jag & Reine på "En gång i Phuket".

Idag så har jag varit hemma med barnen, vi har städat hela huset, klippt gräset, fikat mellis ute, gungat & lekt i lekparken! Grillade hamburgare blev de till middag! Mumsi!

Haha, jag har haft söndag i huvudet idag! Förstår ni att jag har städat på en lördag? Jaaa, jag tycker inte man ska städa på lördagar. Lördagar för mig är dagar då man bara har kul, hälsar på folk och inte har massa måsten! Jag blev sur på min syster sist jag var hem, för att hon var tvungen att städa (när de var lördag)! Också idag, när jag plockat ihop all tvätt, dammsugit, skruat & dammtorkat kommer jag på mig själv, det är ju LÖRDAG idag! Jag kunde ju nästan tro att jag slagit huvudet! Eller så har jag kommit in i samma tankebanor som min syster! Dvs. att på veckorna har man inte tid & söndagarna är det vilodag.

Näni.... Man kanske ska ta tag i pluggandet, jag har inte hunnit lämna in ännu då jag inte förstår hur man gör & min lärare ville inte svara! han verkade ha gjort helg redan i onsdags! suck! Men thats life!

Hoppas att alla ni haft en trevlig midsommar! :)
Tjingeling!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0