120424

Min fina älskade lilla farmor,
 
jag hoppas himmelriket är fantastiskt och att farfar tar hand om dig.

Vila i frid.
<3<3

balklänningen

Idag har jag plockat fram balklänningen igen! Var tvngen att se om den var skitig eller ren! Och den var ren, så behöver inte kemtvätta den innan balen! Jaa, ni hörde rätt! Jag ska på bal igen med min kusin Adam! Och det ska bli så roligt, ser verkligen fram emot det! :) Kommer bli så kul! :):)

 

Snyggast beskäringen jag gjort! Men iallafall! Så här såg jag ut i klänningen! :)

Och jag som försökt gå ner i vikt, får allt se till att inte gå ner för mycket! I denna klänning vägde jag typ 58-59 när jag provade den, och när jag skulle använda den vägde jag bara 53 tror jag! Så ja, det var på gränsen att den hade trillat av! Fick gå och dra upp den typ hela tiden.

Men jag har ju inte lyckats så bra hittills så lär ju inte hinna få bort mer än de tills jag ska iväg igen! :)

Tjingeling!

Utemöbler

I år ska vi ju köpa utemöbler till vår uteplats! Men frågan är ju bara vad? Finns ju en hel uppsjö av dessa... Närmare sommarn får man väl bege sig ut på jakt, jaa, nu vet vi var mina skattepengar försvinner! Har kikat lite på nätet och funnit dessa:



Vill ju gärna ha vitt. Den första bilden är ju en favorti, tycker bild 2 & 3 är himla fina! Men frågan är ju hur praktiska dom är? Man vill ju sitta skönt och äta! Samtidigt som man kanske vill sola lite! Jaaa, det blir till att fundera! Skulle ju även vilja ha en sån där förvaringslåda till dynorna. Men man får väl se först vad själva möblen kostar, usch vad dyrt det är! Ja,man blir inte direkt rik på att vara mammaledig. Skulle vilja jobba mycket mer om jag fick bestämma!

Jaja, nu ska jag hoppa ner i sängen innan jag somnar sittandes! Man blir slut efter att ha varit ute mycket. Och tänk Lovisa som har varit ute hela dagen! Hon har bara varit in och ätit lunch & middag, sen har hon varit ute med barnen i området hela dagen! Men roligt har hon haft! :) Man märker att alla börjar krypa fram ut idet nu, i vintras när vi flyttade hit såg vi typ inte en kotte ute. Och nu när våren börjar komma är typ alla ute och pysslar på gården, och alla barnen är ute och leker!

Jag längtar tills att de kommer lite värme!
Godnatt

städdag

jaa, tråkig lördag jag vet! men jag var tvungen, det var ju verkligen grus på hela nedervåningen, så det var bara att städa! och ni ska veta, jag har dammsugit 3 ggr & skruat. Ja, minst 2 ggr per dag skulle jag  behöva städa för att hålla de fint. Jag förstår verkligen inte var skiten kommer ifrån? Okej grus, det kommer ju in när man har varit ute. Men det är ju inte bara grus. Idag har vi tagit av skorna ute & kläderna bara för att det skulle få vara rent iallafall en dag! Men icke, så därför åkte dammsugarn fram fler ggr. Skulle verkligen behöva dammsuga varje dag för att slippa grushögar.

Lovisa har varit ute hela dagen typ, först på förmiddagen med Reine & Frida. Sen på eftermiddagen gick hon ut och lekte med några tjejer här i området. Sen efter middagen gick hon ut igen och lekte med massor med barn i området, så det tyckte hon nog var roligt. Munnen gick i högvarv när hon kom in och skulle berätta om allt, var som att spela tillbaka tiden tills jag var liten, dvs att man pratar oavbrutet och det värsta som fanns var när någon avbröt och sa : "ANDAS!". Hahah.

Nu sover kidsen! Imorgon ska vi försöka hitta på något skoj! Undra bara vad... Tänkte ju åka till A & M, men då var ju dom sjuka! Så vi får nog åka dit någon annan dag! :)

Nää, vad ska man göra en lördag som denna? Finns ju bara tråååk på tvn! Blä.

badhuset!

idag har vi varit på badet med kidsen! även syster & hennes kids var med också så det var super kul! och kors i taket så tyckte Frida att det var lite läskigt det här med badhus! hon klistrade sig fast på mig och fick absolut inte släppa henne! Dock tror jag att hon tycker att det var ganska roligt om inte annat så tyckte storsyrran det!

Det jag älskar med att vara på badet är att man är trött efteråt. Önskade bara att mina barn också var det. Frida sov typ 40 minuter och Lovisa är fylld med energi! Nu springer dom runt och slänger sig på golvet. Tokisarna!

Just ja, till lunch åt vi på Max, och alla ni som känner mig vet att jag hatar Max, gillar inte alls deras hamburgare. Och ännu idag fick jag bekräftelse, blä. Jag gillar faktiskt Mc.Donalds bättre, mycke mycke bättre! Någon fler som tycker lika? Också tar det mkt mkt längre tid att få maten, plus att det är dyrare. Enda pluset är väl att man får kaffet gratis! Haha..

Nä, nu ska vi kika på madicken!

tjingeling

.

Ja, idag är jag trött igen, fruktansvärt trött. Skulle kunna lägga mig och sova! Jag vet inte vad det är med mig? Sover skit på nätterna, vaknar typ hela tiden när jag ska vända mig och när jag vänt på mig håller jag aldrig på att somna om. På morgonen sen, när det egentligen är dags att kliva upp, då sover jag som en stock och hur mycket stoj det än är så sover jag, för även om jag vaknar till är jag för trött för att öppna ögonen och kliva upp. Tur att min älskade fina & bästaste sambo då finns hemma och kliver upp! Guld värt! <3

Förlåt för tråkiga inlägg om att jag är så fruktansvärt trött, men jag är det hela tiden känns de som. Och de sabbar hela dagarna och hela mig. Jag skulle behöva ut och springa eller röra på mig varje dag, men orken finns inte, jag vill bara lägga mig.

Idag har vi iaf varit på stan hela familjen, Lovisa inhandlade ett par skor & clips örhängen alldeles själv, för egna pengar. Jag köpte baddräkter & stumpor till kidsen, JÄTTE FINA från Lindex =) Och likadana förståss!

Frida vår tokstolle är helt galen, först springer hon omkring och slänger sig fram, sen kryper hon runt och slänger sig fram, sen ålar hon bakåt så fort hon kan, sen upp igen och hoppa lite i sackosäcken och sen lite mer spring, sen riva i alla saker & kläder osv..... Jaa, man blir ju bara trött av att läsa. Hon är på ett humör då hon gör allt hon inte får, klättrar där hon vet att hon inte ska klättra, kastar sig hit och dit utan att bry sig om hon gör illa sig. Och om vi säger åt henne, så skrattar hon och gör de igen. Hon är "omöjlig" ibland helt enkelt....

Lovisa fin hjärtat sitter och kikar på bolibompa! Stor tjejen våran! Typ bara 1 månad kvar tills hon fyller 5 år, kan ni förstå??? Hjärtat mitt fyller 5 år! Kan inte riktigt förstå att det gått så fort och hon har blivit så stor! Tiden går alldeles för fort helt enkelt!

Ska ta mig en kopp kaffe så kanske jag piggnar till en stund, så att jag tar mig ut! I hope so!
Annars är det läggning för barnen om drygt 45 min.

Tjingeling!

skrik & gnälldag

Vad é de för en dag, é de en vanlig dag, nä de är ingen vanlig dag för det är våran gnäääääll dag, hurra hurra hurra.....

Jaaa, idag har mina barn skrikit och gnällt hela dagen. Jag vet inte riktigt vad de berott på? Frida har typ varit på dåligt humör sen hon vaknade och gnällt, och Lovisa har inte alls velat använda sina öron idag. Så ja, vi har tjatat och barnen har gnällt......

Lovisa får ju inte gå på dagis denna vecka då hon går 15 tim/v. Och då går hon som skolbarna, så när dom har lov så må hon också ha det. Och det är väl de jobbigaste som finns för henne. Hon älskar dagis, hon älskar att vara med kompisarna och busa hela dagarna! Och få springa av sig! Hemma blir det rally i lägenheten med Fridan och det slutar ju bara på ett sätt, att någon gör illa sig.... Men resten av veckan ska vi väl försöka röra på oss!

Imorgon vet jag inte riktigt, men vi kanske ska åka på Djungelhuset, sen på torsdag ska vi på stan en sväng, sen på fredag ska vi på badhuset med syster & familj. Sen helgen får vi väl kanske åka och hälsa på nån.

Heeelt slut har jag varit idag också, bara känt att jag inte orkar någonting. Känner att jag har ganska många såna dagar nu. Vet inte alls vad de beror på, vitaminbrist kanske? ska ta och forska kring de, sen ska jag ta och slå mig en pling till hc också, skulle ha gjort de för hur länge sen som helst, men glömmer every dag!

Nää, vet ni vad? Jag ska ta och plocka undan i köket, sen ska jag gå ut och plocka in vagnen & sen kanske man ska ta sig en prommis innan desperate housewives.

Har ni något tips på vad man kan göra för påsklovs-kul?

Tjingeling!

Så vill stjärnorna

"Se på mig jag står här framför dig
Och det som händer nu känns som magi
Rör vid mig låt hjärtat stilla sig
I all oändlighet finns bara vi

Jag ser våra spår tror att jag förstår

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt
Att jag älskar dig som du älskar mig
Nu vet änglarna att det har hänt

Någonstans visste jag att du fanns
Mitt i min ensamhet rördes min själ
Himlen log styrde vart steg vi tog
Såg oss i hemlighet ville oss väl

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför blev det bestämt

Bara du allt jag behöver nu
Längtan är över nu älskar dig så

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Högt här ovanför skrevs det på pränt
Att du älskar mig som jag älskar dig

Så vill stjärnorna så vill gudarna
Så har änglarna bestämt"

Lilla Elsa

Idag kikade jag på Sofias Änglar ännu en gång, fyyy vad sorgligt det är! Även Lovisa såg slutet idag och da slank de ur henne "Men stackars barn!". Hon tyckte verkligen synd om henne. Och jag är helt tom, tänker på hennes familj och alla närstående.

Så nu ikväll var jag in på barncancerfondens hemsida och läste på hennes sida, som hennes mormor skapat. Hon har där skrivit om Lilla Elsas resa, hennes kamp mot denna hemska sjukdom som hon inte kunde besegra. Efter jag läst allt så gav jag ett litet bidrag, gör det ni med.

Klicka här
RSS 2.0