Teneriffa

Sunwing Fañabe

Den 30 augusti så åker vi till Teneriffa i två veckor hela familjen! Känns verkligen hur skönt som helst och jag längtar! Efter en hel sommars jobb så blire semester! Känns lite pirrigt också, jag har ju bara varit i Spanien (där min morbror har hus) & på Cypern när jag var mindre. Men det känns himla roligt att få göra något annat. Jag har läst lite reserecensioner och det verkar vara kanon, både hotellet och omgivningen, verkar finnas mycket roligt för familjer att göra. Bla så läste jag att man kunde åka på safari & kika på delfiner & nå mer.

Det ska bli så skoj. Jag har bokat en ny vagn också som vi ska ha som sommar & resevagn. En sulky. Jag tror att jag ska betala & ta hem den imorgon! Också har jag ju självklart köpt ett lilaparaply till =)

Nu ska jag sätta igång med att tvätta & packa! För imorgon åker jag till Orsa med Simon & Sofie. Resten av bröderskapet är ju redan där nere, även farmorn&farfarn&lillagos Frida.

Tjohej!

vad göra?

känner mig fruktansvärt rastlös. min lovely sambo har åkt till Orsa, även lillgumman har henkat på dit med farmor, farfar & farbror peder. min andra gullgumma är hos sin pappa! så här sitter jag och är uttråkad. jag skulle ju kunna storstäda, men de orkar jag inte efter en hel arbetsdag!

jag längtar & saknar reine redan, även fast jag träffade han för tre timmar sen. <3<3
men på torsdag kväll ska jag också åka ner till Orsa för en liten mini-semester!

ekonomi

jag är så velig och jag kan verkligen inte bestämma mig. jag ska nu bestämma mig för vad jag vill jobba med inom de närmsta åren, vart jag ska tänkas trivas! jag är en riktig datanörd och gillar allt som har med papper att göra. ett kontorsarbete tror jag egentligen skulle vara de optimala, typ kundtjänst eller ngt liknande. samtidigt som jag älskar att röra på mig, att jobba i butik och möta massor med människor varje dag är ju kanon!

jag har ju varit helt inställd på att läsa ekonomi och det vill jag! för jag gillar ju bokföring, budgetar och allt vad det är! dock hatar jag matte & engelska och för att läsa till ekonom så måste jag ha både engelska b och matte c. och om jag känner mig själv rätt, så kommer de aldrig inträffa. för att sätta mig och plugga engelska b och matte, det är högts omöjligt så länge inte jag har en privat lärare.

kanske ska jag söka ekonomi & reception på lärcentrum, eller frisör, eller kanske kan man vidareutbilda sig inom handel?

ååh jag blir tokig & det börjar bli ont om tid!
någon som har lite tips???
jag skulle behöva några i mitt kaos uppe i huvve.

ledig = slappdag

idag har vi inte gjort annat än slappat. vi lunchade i brunflo på grillen, sen for vi en sväng mot marieby och vidare tillbaka till stan och sen tillbaka hem. så det vart en liten runda & man fick se någonting annat för en gångsskull. sen när vi kom hem slappa vi en stund till innan vi gick på jysk och kikade. sen vidare på affärn & handlade lite gotta & mjölk. ikväll blire nog en film, nya irene huss filmen.

igår såg vi the tourist, det var faktiskt riktigt bra om jag får säga vad jag tycker. men som vanligt vet ju reine redan hur dom slutar filmerna för att han tror redan att han sett dom (fast att han inte har det? spelar ju ingen roll om det är en helt ny film så vet han vad som händer) kanske har han en dold talang? att förutspå filmernas handling och slut?

jaja! vad vet jag!
nu ska jag ta rätt på frida innan hon river stället.
imorgon ska eventuellt en lära-gå-vagn inköpas. kanske kan den sysselsätta lillfisen!

tjingeling

överallt

Frida är överallt och det är inge ljug. Jag förstår inte vad hon får all energi ifrån. Hon går runt soffan, kryper runt lägenheten, leker med leksakerna en stund, hittar något nytt att klättra upp emot, kryper vidare och hittar något annat som man inte får ha osv.... Man skulle ha varit i en stor gympasal.

Om vi skulle köpa en lära-gå-vagn så skulle jag inte bli förvånad om hon sprang runt med den i lägenheten! help me! hon är ju alldeles för liten ongen! Hon är ju bara 7 månader. Jag känner verkligen nu vad Lovisa har varit lugn jämfört med den här busen! Lovisa började i den här åldern att åla sig fram och Frida hon går utmed möbler.

Ja, det är ju verkligen skillnad.
Men nu ska jag göra mig redo för jobbet!

Tjingeling

spring

nu ikväll har jag varit ut och sprungit en sväng, kände verkligen att jag behövde det och det är faktiskt skönt. känns som om huvudet rensas lite.

idag har vi varit på lillänge, sen åkte vi hem och gick till bonusmöbler. sen hem igen. sen gick jag & barnen ut för att gunga och knäppa lite kort. så nu har jag fått fina kort på dom också! må bara se till att framkalla dom! :)

nu ska jag gå och lägga lovisa. hon har blivit pigg på kvällarna nu när solen skiner!
tjingeling

barnrum

Nu vill jag flytta och fixa i ordning barnrum till mina tjejer!! :) idag har jag suttit och kollat på inredning till barnen från jollyroom.se . Där finns det himla fina grejer! Här är några av dom;


Också en varsinn mätsticka till dom, en med prinsesskronor till Lovisa och en med grodan på till Frida. Jag har bestämt mig för att göra ett riktigt prinsessrum till Lovisa (den dagen vi flyttar till nå större) eftersom att hon är våran lilla prinsessa! Frida kommer få i stil med dom två första bilderna. Men rosa ska jag nog göra dom! :) Åh vad jag längtar till den dagen när jag ska få inreda rummen!! :) Tror man får ta och spara undan pengar tills dess, för det är ju inte billigt med inredningsgrejer!

Nu ska jag ta och leka lite med barnen innan Frida river ner datan....
Tjingeling!

dålig update

sorry att jag varit så dålig på att uppdatera, men jag har helt enkelt inte haft någon tid över? vet inte riktigt vad jag gjort, men tiden har bara sprungit iväg.

igår jobbade jag en sväng på dagen och sen när jag slutade så for vi ner på stan och åt middag på Volos med Micke, Annika och barnen. Det var super gott! Sen gick vi på hemmakväll & köpte lite godis. Sen när jag kom hem gick jag över till Annika och lånade en film (Just Go With it), en sjukt bra & rolig film. Jag ska se till att se den en gång till med Reine också.

idag iallafall så fick vi sovmorgon, fridan sov nämligen till halv 10. så sen dess har de varit full fart. jag har möblerat om lite, städat, tvättat, diskat & handlat. all by my self. reine är nämligen med sin lillebror idag, för att han för omväxlingens skull ska få se något annat än denna lägenhet.

idag ska jag vi iallafall äta lax. mums vad gott! med potatis, wokgrönsaker & romsås. det är ju inte allt för ofta som vi äter fisk, så då passar vi på medan reine inte är hemma eftersom att det typ bara är han som inte äter fisk.

min svärfar fyller år idag, så grattis till han!

nu ska jag lägga mig och slappa på soffan en stund innan jag ska börja med maten.
tjingeling

fullfart

lillfrida är de fullfart på, man kan inte stå eller sitta still någonstans för då kommer hon och klättrar upp. hopplöst. kaos. nu kan man varken laga mat, sitta i soffan eller sitta vid datorn, för då kommer hon. men de är mysigt också när hon kommer och ska krypa upp i famnen.

usch och fy för denna jäkla förkyldning. reine har smittat mig. imorse kände jag bara av lite, och nu är jag hur täppt som helst. kan inte ens andas genom näsan!

nu ska jag ta och lägga ner frida!
sen ha lite fredags mys med lovisa & reine <3<3

tjingeling sooo long!

farligt farligt

idag har jag insett att det är farligt att jobba på barnens hus när man har små barn, man hittar ju MASSOR med saker som man vill ha. idag har vi bla fått hem några nya vagnar från Emmaljungas sortiment 2011. och jag är så kär i en färg som heter pp black/pink. den är så himla, himla fin. om jag visste att jag endast kommer få flickor så skulle jag köpa den! även pp black/green är också himla snygg.

ååh, vill verkligen ha! den är svart med rosa detaljer & innuti så är det rosa elefanter. Så himmelens fin! eller söt.
men nu har jag ju redan en ny vagn! jag får ta och piffa upp den lite med ett parasoll & en härlig dyna till!

nu ska jag ut till min sambo & mina barn som är ute i de härliga vädret och leker!
tjingeling!

sommar & sol

det har varit kanon väder idag, eller är ju fortfarande. jag har suttit ute hela dagen eftersom jag varit ledig. vi har varit på fotbollsplanen och kikat på storsjöcupen en sväng också. lovisa har hållit igång hela dagen så hon var så jäkla övertrött nu på kvällen så hennes tjurigasida kom fram, en sida jag inte sett de senaste året.

sitter och kikar på utlandsresor, men vi kommer helt enkelt inte överrens och kan inte bestämma oss för vart vi vill åka. någon som har något förslag? vi hade väl tänkt att åka i september, eller de har jag tänkt iaf!

nu ska jag gå och sova! imorgon ska jag upp och jobba!
tjingeling!

spring med dotra

idag har jag varit ute och sprungit med lovisa då hon helt enkelt ville hänga på. efter typ 10 meter så "Mamma, kan vi gå nu?". Haha, ja så det blev inte så mycket sprungit för min del, men lovisa tyckte att hon sprungit super långt ;) nästa gång får jag nog springa själv istället.

nu ska jag snart lägga mig så jag orkar upp på jobbet imorgon!

Trött så trött

Nog för att jag brukar vara trött, men så här trött brukar jag inte vara. Jag kände noll ork att kliva upp imorse och sen somnade jag när jag tittade på våran bästa år, vilket jag aldrig skulle ha gjort annars. Nu på eftermiddagen har jag hållit igång och städat så nu var ju energin på noll igen. Känns som om jag somnar snart.

Frida är iallafall en  liten buse! Hon älskar när hon får Lovisas uppmärksamhet och vad kan bli bättre än när Lovisa busar & leker med Frida? Det är ju suuuper kul. Man önska ju att man hade med kameran överallt, speciellt filmkameran. Just nu sitter dom på golvet och busar, när Lovisa skrattar så skrattar Frida. Och nu kommer Frida och kryper upp i soffan och sliter tag i Lovisas grejer.

My girls! <3

Nä, man kanske ska ta och ställa i ordning nån middag!
Tjingeling

Workwork

Frukost vid datan fick de bliva idag! Nu är jag snart påväg på jobbet, men känner mig lite halvt stressad då jag inte ännu kommit på vad jag ska äta till lunch idag! Men för hoppningsvis så kanske det är någon fler än jag som inte har med sig lunch så jag har någon att luncha med! :)

Igårkväll var jag iallafall hos Anneli och hälsade på. Fikade lite bullar också. Trevligt, trevligt! Må helt enkelt göras om fler gånger. Vi bor ju nästintill grannar men att hälsa på varandra är vi bra dålig på, så de får vi ta och bättra på!

Efter jobbet ska jag åka hem på Hammarn eftersom de är crusing imorgon, året höjdpunkt. Ska bli roligt! Hoppas att barnen mina tycker att det är lika roligt :)

Nä, nu måste jag slänga i mig resten av frukosten och springa ner i bilen!
Tjingeling! :)

RSS 2.0