Vår resa!

Tänkte skriva lite om vår härliga resa på Canrieön Teneriffa 2011-08-30 - 2011-09-13

Vi startade dagen 30 augusti 03.30 då väckarklockan ringde. Jag & Reine hoppade upp ur sängen. packade ner de sista, klädde oss, gjorde välling och väckte barnen. Lovisa hoppa upp, drack välling och klädde sig medan Frida var super, duper trött. Hemsk mamma man är! Hon vaknade till liv hon med, drack vällingen & kläddes på. Sen packade vi med oss allt, satte oss i bilen och for till tågstationen.

Tåget kom & vi klev på. Resan ner gick bra. Frida sov stor del av tiden. Lovisa & jag somnade en timme också men inte Reine som inte var något fan av att åka tåg. När vi kom fram till Arlanda var det till att skynda oss av, åt lite lunch, checkade in, kollade runt lite & sen blev de dags att kliva på flyget. Lovisa var ivrig! Frida var en tröttfis. Vi lyfte och resan gick förvånansvärt bra. Vi hade lite motvind så flygresan tog längre tid än beräknat, tror den tog cirkus 6 timmar. I slutet av resan var väl alla trött och leds.

Vi kom fram till Teneriffa och gick för att hämta ut väskorna. Alla väskor kom, men vagnen saknades. Insåg att alla som stod kvar och väntade på bagage var barnfamiljer, så frågade en annan mamma om dom också saknade sin vagn och de gjorde dom. Det visades att dom glömt allt specialbagage på Arlanda. Så vi blev skapligt leds, det är inte de roligaste att bära runt på Frida. Men det ordnade sig. Kvällen efter kom vagnen och under tiden fick vi låna en lånevagn.

Under veckorna som gick tillbringade vi dom flesta dagarna vid poolen. Vi var vid stranden 3 dagar. Frida var helt gaaalen. Det var ju som en enda stor sandlåda. Givetvis testade vi att smaka på sanden och den var mumsig. Så varje gång mamma tittade bort spottade vi ut nappen och mulade fulla munnen med sand. Lovisa plockade snäckor och lekte i sanden.

Lovisa var också med i Ministars, då fick barnen mellan 3-7 år vara med och uppträda på scenen. Lovisa dansade till Lollo & Berine sången, som är en stor favvorit här hemma. Sen var hon också med på Berines födelsedagskalas, Äventysdag i Miniland och Minidisco varje kväll.

Maten på Teneriffa var inte den bästa. Men hotellet, peronalen och underhållningen var kanon! Vi hade alltid svensk/norsk/dansk personal på hotellet och all personal på barnaktiviteterna pratade svenska/norska/danska/engelska. Så allt var kanon!

Hemredan gick lika bra som nedresan! :) Tog dock inte lika lång tid som de kändes.

Bilder kommer sen. Jag har inte bilderna på den här datan, utan vid Reines data.
Nu ska jag plocka undan efter middagen!


Kommentarer
emma

tack:) är jätte nöjd. vad bra ni värkar haft det utomlands, längtar tills vi också kan fara:)

2011-09-15 @ 17:25:48
URL: http://saema.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0